Bekräftat: Han är klar för Southampton

Southampton meddelar att man har kommit överens med den offensiva mittfältaren Stuart Armstrong, 26. Skotten kommer senast från Celtic (144 matcher, 53 poäng), men har även representerat Dundee United.

– Stuart är en spelare som vi har beundrat ett tag, och jag är nöjd att vi äntligen kan ta hit honom, särskilt med tanke på att vi hade konkurrens om att värva honom, säger tränaren Mark Hughes till Southamptons hemsida.

Armstrong signar ett fyraårsavtal med det engelska sydkustlaget.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier