Italienska klubben vill signa Luiz

David Luiz har haft en märklig karriär. Han slog igenom som en spännande och väldigt offensiv mittback i Benfica 2009, flyttade till Chelsea och smällde in frisparkar med bredsidan, sen skeppades han till Paris Saint-Germain och spelade ihop med landsmannen Thiago Silva. Men det dröjde bara två år innan Chelsea förvånansvärt nog beslutade sig för att värva tillbaka brassen – för en större peng än vad de sålde honom för.

Nu kan däremot tiden i den engelska huvudstaden vara över. Efter 198 matcher i den kungsblå tröjan är han aktuell för en flytt till Napoli. Enligt Il Mattino är Serie A-klubben sugen på att hosta upp hela 300 miljoner kronor för att locka till sig 31-åringen.

I Napoli finns som bekant tränaren Carlo Ancelotti – mannen som tog David Luiz till Chelsea första gången.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier