”Efter succén i PL – City intresserade”

Sommaren 2016 köpte Manchester City Aaron Mooy, 27, men lånade omedelbart ut honom till Huddersfield. För ett år sedan blev övergången permanent. Efter att ha imponerat stort i Premier League och VM kan mittfältaren nu vara på väg tillbaka till Manchester City.

ESPN uppger nämligen att City överväger att köpa tillbaka australiensaren. I samband med försäljningen för ett år sedan sägs Manchester City nämligen ha skrivit in en återköpsklausul, där de kan köpa tillbaka Mooy för 235 miljoner kronor.

Förutom Manchester City ska även Everton, West Ham och Southampton överväga bud på Aaron Mooy.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier