Han pekas ut som Mourinhos nya måltavla

Vänsterbacken är en problemposition för José Mourinho och hans Manchester United. Ashley Young, 32, spelade merparten av matcherna under säsongen på den positionen, då Mou inte är någon vidare supporter av Luke Shaw, 22.

Juventus Alex Sandro har målats upp som ett tänkbart nyförvärv, men då United hörde att italienarna kräver drygt 600 miljoner kronor för brassen lade de planerna på is. Nu skriver The Mirror att en ny spelare i stället har seglat upp som det hetaste alternativet.

Valencias 23-åring José Luis Gayà är enligt tidningen Mourinhos ”go-to-guy”. Han ses som ett billigare alternativ än Sandro.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier