Klart: Tadic lämnar för Ajax

Southamptons Dusan Tadic har ryktats vara nära en övergång till holländska Ajax.

Nu bekräftar Premier League-klubben att Tadic lämnar klubben. Mittfältaren, som just nu spelar VM för sitt Serbien, kom till Southampton för fyra år sedan från Twente i Holland.

Sedan ankomsten 2014 hann serben med 162 matcher och 23 mål för den engelska klubben.

Samtidigt som det är klart att Tadic lämnar skriver engelska The Telegraph att klubben har en ersättare i åtanke. Det gäller Basels norrman Mohamed Elyounoussi (kusin med AIK:s Tarek Elyounoussi). Enligt tidningen blir isåfall den norska landslagsmannen klubbens näst dyraste affär genom tiderna med en övergångssumma på närmare 190 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier