Radja Nainggolan: ”Kände mig inte viktig i Roma”

Även här en affär som redan är klar, men där nya, smaskiga detaljer om övergången har tillkommit. Radja Nainggolan, 30, lämnar Roma för Serie A-rivalen Inter. Nu har han berättat varför han gör den ”förbjudna övergången”.

– Det viktigaste för mig är att känna att folk tror på mig. Jag fick ett samtal från Inters styrelse och tränare. De fick mig att känna mig viktig, något som jag inte längre kände mig i Roma. Därför var det ett enkelt beslut, säger belgaren till Inter TV.

– Så klart, jag kommer inte glömma det förflutna. Men jag är glad över att starta ett nytt äventyr. Jag är verkligen redo för det.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier