Sunderland köper ut spelaren från kontraktet

Länge sågs Jack Rodwell som Englands nästa stora spelare. Mittfältaren lämnade Everton för ett storsatsande Manchester City 2012.

Men flytten blev inte vad varken Rodwell eller City hoppats på. Skador höll den talangfulle mittfältaren borta och när väl tillfällen gavs så var prestationerna inte tillräckligt bra. I hopp om speltid gick Rodwell till Sunderland men efter fyra år väljer klubben nu att köpa ut Rodwell från sitt kontrakt.

Men kosta lär det ha gjort för Sunderland. Enligt uppgifter satt Rodwell med en lön på uppemot 850 000 kronor i veckan (!).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier