Valencia nära Lyon-backen

150 miljoner kronor. Det är vad Valencia tvingas betala för Lyons försvarare Mouctar Diakhaby. Enligt tidningen Plaza Deportiva (från Valencia) är en övergång så gott som klar, det enda som fattas är en offentlig presentation.

Diakhaby har representerat det franska U21-landslaget åtta gånger, och det har tidigare rapporterats att Barcelona och Southampton skulle vara intresserade av hans tjänster.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier