Flera klubbar ute efter Ritchie

Han har kopplats ihop med Premier League-klubben Bournemouth samt Championship-lagen Stoke och Middlesbrough. Men Newcastle har gjort det klart för samtliga klubbar att de inte kommer att släppa Matt Ritchie, 28, i första taget.

Den skotska mittfältaren flyttade från just Bournemouth till Newcastle sommaren 2016, för en summa på drygt 140 miljoner kronor – sedan dess har han utvecklats till att bli en av Rafael Benitez favoritspelare.

Enligt talkSPORT har ingen klubb erbjudit en summa som ens är i närheten av det som Newcastle vill ha för spelaren.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier