Flera klubbar ute efter Ritchie

Han har kopplats ihop med Premier League-klubben Bournemouth samt Championship-lagen Stoke och Middlesbrough. Men Newcastle har gjort det klart för samtliga klubbar att de inte kommer att släppa Matt Ritchie, 28, i första taget.

Den skotska mittfältaren flyttade från just Bournemouth till Newcastle sommaren 2016, för en summa på drygt 140 miljoner kronor – sedan dess har han utvecklats till att bli en av Rafael Benitez favoritspelare.

Enligt talkSPORT har ingen klubb erbjudit en summa som ens är i närheten av det som Newcastle vill ha för spelaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier