Marca: Erbjuder Suso till Real

Milans riviga ytter Suso har en utköpsklausul på närmare 400 miljoner kronor – samtidigt har klubben uteslutits från Europaspel på grund av att de misskött sin ekonomi.

Enligt den spanska tidningen Marca har Susos agent Alessandro Lucci ringt ett samtal till Real Madrid för att erbjuda sin klients tjänster. Den förre Liverpool-spelaren gjorde åtta mål och 14 framspelningar på 50 matcher den här säsongen.

Även Atletico Madrid och Inter har kopplats samman med spelaren. I Inters fall sägs rivalklubben ha erbjudit yttern Antonio Candreva i utbyte mot Suso – någonting som Milan nobbade direkt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier