Wilshere + Fenerbahçe = sant?

Det började tisslas och tasslas om det redan för någon vecka sen. När Jack Wilshere, 26, gjorde klart att det inte blir någon förlängning i Arsenal började det givetvis snackas om var han tar vägen i stället.

Turkiska Fenerbahçe målades plötsligt upp som en favorit – och nu tyder det mesta på att engelsmannen tar sitt pick och pack och drar till Istanbul. Enligt journalisten Volkan Demir har mittfältaren redan klarat den obligatoriska läkarundersökningen.

Då känns det som att vi snart får ett slut på mysteriet om var den tidigare så hyllade ”eviga talangen” tar vägen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier