”Newcastle i samtal med Ki”

Ki Sung-Yeungs Sydkorea lyckades inte ta sig vidare från gruppen, men Kis nästa klubbadress kan redan vara på gång. Enligt The Chronicle har nämligen Newcastle United inlett samtal med mittfältaren för att värva den sydkoreanske lagkaptenen.

Ki lämnade Swansea efter att klubben åkt ur Premier League och är således tillgänglig på fri transfer. Enligt The Chronicle har den 29-årige mittfältaren redan genomgått en läkarundersökning hos Newcastle, men än så länge har de inte tilldelat Ki något erbjudande.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier