”PSG-mittfältarens mamma förhandlar med storklubbarna”

Paris Saint-Germains mittfältare Adrien Rabiot har dragit rubriker till sig denna sommar. Det efter att han tackade nej till en reservplats i den franska VM-truppen, men även för transferrykten till andra klubbar.

Nu är det det sist nämnda som är på tapeten. Enligt Paris United (sajt som följer PSG) har nämligen Rabiots agent, tillika mamma, Véronique Rabiot börjat jobba på en flytt. Enligt sajten ska det handla om att PSG fortfarande inte har förlängt Rabiots kontrakt som går ut nästa sommar, plus ett bristande stöd till Rabiot när han avslog landslaget.

Det har gjort att Véronique ska ha erbjudit sin sons tjänster till flera storklubbar. Som Manchester City, Manchester United, Juventus och Barcelona. Löneanspråket ska enligt Paris United vara 600 000 euro i månaden.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier