Engelskt budkrig om franske anfallaren

Alassane Pléa. Där har ni namnet på flera klubbars läppar denna sommar. Nices 25-årige anfallare ska framför allt intressera flera engelska klubbar, i form av Fulham, Tottenham Hotspur, West Ham, Newcastle United och Everton. Detta enligt Daily Mail.

Pléa stod för 16 mål och fem assist förra säsongen då Nice landade på åttonde plats i Ligue 1, och säsongen innan det elva mål och två assist när Nice blev trea.

Priset på Pléa ska enligt Daily Mail ligga på 26 miljoner pund (cirka 310 miljoner kronor).

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier