Vill ge Renato Sanches en ny chans

Tidigare i dag skrev vi om Niko Kovač som höll i sin första presskonferens som tränare för Bayern München. Då slog han fast att Jérôme Boateng och Robert Lewandowski kommer stanna i Bayern.

Men det är inte de enda spelarna han vill behålla, utan även Renato Sanches. Den portugisiske mittfältstalangen hade en misslyckad första säsong i Bayern München 2016/17 och följde upp det med ett flopplån i Swansea.

Nu är han tillbaka i München och Kovač säger sig vara redo att ge honom en ny chans i Bayern.

– Han är en ung spelare. Du måste ha förståelse för att han inte direkt är någon succé i ett utländskt land, säger Kovač enligt Goal.

– Jag ser fram emot att jobba med honom. Han har talanger som man inte ser i Bundesliga särskilt ofta. Jag hoppas han tar utmaningen här och i slutändan blir en succé.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier