Engelska storklubben på backjakt i Italien

Alex Sandro har kopplats samman med Manchester United sedan den förra säsongens sista spark. Brassebacken ska ha bett sin klubb Juventus om att få flytta till den engelska ligatvåan.

– Den här sommaren har United valt att gå efter Alex Sandro. De har förberett en affär med spelaren, som vill ansluta, och Juventus vill ha 615 miljoner kronor. De har kollat på marknaden och tänker att de kan casha in, säger journalisten Duncan Castles (som har stor insyn i United) i podcasten Transfer Window Podcast.

Manchester United vill även ha förstärkningar på mittbackspositionerna. En spelare som kan komma att bli aktuell är Romas grek Kostas Manolas. Trots att den italienska klubben verkligen vill ha kvar honom så har han uttalat sig om att han är redo att flytta vidare till en större klubb.

– Det är naturligt att du vill spela för de största klubbarna, som Barcelona, Manchester United, PSG och Bayern München. Jag tror att jag skulle kunna göra skillnad oavsett var jag gick, säger Manolas till Sport 24.

Om engelsmännen skulle nappa på hans ”come-and-get-me plea” får de tuff konkurrens, minst sagt.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier