Liverpool bildar kroatiskt mittbackslås?

Dejan Lovren och Domagoj Vida har varit ett av VM:s bästa mittbackspar. Det imponerande spelet ska ha fått Liverpool att nu vilja para ihop kroaterna även i klubblagssammanhang.

Enligt brittiska Daily Star, som hänvisar till turkiska medier, ska Liverpool ha lagt ett bud på omkring 155 miljoner kronor för Vida, som till vardags spelar i Beşiktas. Den turkiska storklubben ska vara öppna för att sälja sin mittback men sägs kräva omkring 200 miljoner kronor.

På lördag spelar Kroatien kvartsfinal mot hemmanationen Ryssland i fotbolls-VM. Då är Domagoj Vida, tillsammans med Lovren, givna i backlinjen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier