Mittfältaren återvänder till Norrköping

IFK Norrköping har kallat till presskonferens klockan 11 i förmiddag. De kommer då ”välkomna ett stort IFK-hjärta tillbaka till Peking”.

Spelaren det handlar om är Alexander Fransson, 24.

– Ryktena är sanna. Alexander kommer att presenteras under en presskonferens på Östgötaporten på onsdag förmiddag. Vi är muntligen överens med Alexander och med FC Basel, säger Peter Hunt, ordförande i IFK Norrköping, till Norrköpings Tidningar.

Alexander Fransson kommer att krita på ett treårskontrakt med IFK Norrköping och återvänder därmed till klubben efter två och ett halvt år i Schweiz.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier