Portugisen återvänder till Serie A

Bruno Alves, 36, har haft en lång fotbollskarriär – men nu börjar den sakta men säkert att ta slut. Men en sista (?) transfer hinner han med i alla fall. Den portugisiske mittbacken har det senaste året representerat Glasgow Rangers, men ser ut att lämna Skottland efter bara tolv månader.

Enligt transfersajten Gianluca Di Marzio är Alves, som spelade i Cagliari innan han gick till Rangers, på väg tillbaka till Serie A. Det är nykomlingen Parma som uppges vara mest angelägen om att plocka in backen.

Tidigare i karriären har Bruno Alves spelat i Porto, AEK Aten, Zenit Sankt Petersburg och Fenerbahçe.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier