West Ham lägger bud på Bruno Fernandes

West Ham fortsätter rusta inför kommande säsong. Efter att redan förstärkt laget med Issa Diop, Ryan Fredericks och Lukasz Fabianski, kan värvning nummer fyra nu vara nära.

Det är trovärdiga Sky Sports som i dag uppger att Londonklubben lagt ett bud värt 235 miljoner på Sporting Lissabons offensiva mittfältare Bruno Fernandes.

Den VM-aktuella mittfältaren är en av flera spelare som bett om att få bryta sitt kontrakt med den portugisiska storklubben. Detta efter den skandal i maj där spelare och ledare attackerades av omkring 50 maskerade personer på egna träningsanläggningen. Sporting Lissabon har därför tvingats erbjuda spelaren till reapris denna sommaren.

Bruno Fernandes producerade 21 poäng på 32 ligamatcher förra säsongen, och har ett förflutet i både Udinese och Sampdoria.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier