Bekräftat: Ben Foster klar för Watford

Watford är HETA på transfermarknaden just nu. I samma veva som klubben presenterade Ken Sema från Östersund haglade ryktena in att klubben är nära den gamle landslagsmålvakten Ben Foster, 35. Målvakten har ett förflutet i Manchester United, men har tillbringat de senaste sex åren i West Bromwich (som just åkt ur Premier League).

UPPDATERING 22.47: Bara timmar efter att ryktet om Foster till Watford tog ordentlig fart bekräftade PL-klubben att målvakten ansluter. ”He’s coming home”, skriver klubben på sin Twitter. Mellan 2005 och 2007 var Foster utlånad från Manchester United till just Watford.

Värvningen är något av en mardröm för Pontus Dahlberg – den förra IFK Göteborg-målvakten som flyttade till den engelska klubben för bara ett par veckor sedan. 19-åringen får alltså tuff konkurrens från en 16 år äldre keeper med mängder av erfarenhet av Premier League-spel.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier