Han blir Liverpools förstemålvakt

Liverpools målvaktsjakt har varit en följetong i silly season-bloggen. Daily Mirror rapporterar nu att Jürgen Klopp bestämt sig angående kommande säsongs förstemålvakt.

Det blir, enligt tidningen, en fortsatt satsning på Loris Karius i Liverpool-målet.

Roma och Atlético Madrid kräver för mycket för att släppa Alisson respektive Jan Oblak tycks Klopp ha bestämt sig för att köra vidare på den befintliga målvaktsbesättningen. Tränaren uppges nämligen hellre vilja köra vidare på befintliga målvakter än lägga pengar på en spelare som han inte anser vara bättre.

Andra målvakter som det ryktats om är Jasper Cillessen (Barcelona), Kasper Schmeichel (Leicester), Jiri Pavlenka (Werder Bremen), Thomas Strakosha (Lazio) och Gianluigi Buffon (Juventus) – men enligt Daily Mirror har Liverpool noll intresse i någon av dem.

Såvida inte Roma eller Atlético Madrid kan tänka sig att gå ner i pris verkar det alltså som att Loris Karius kommer att vakta Liverpools mål även nästa säsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier