Manchester United kan tänka sig Mandžukić?

Att Juventus rycker i Matteo Darmian har nog inte undgått någon. Efter att det bara blivit fem matcher från start har Manchester Uniteds italienska ytterback ryktats bort var och varannan dag. Bara i helgen citerades han säga:

”Att vara en startspelare är normalt. Det kan bli Juve, Inter, Napoli eller någon annan, det är inte upp till mig att säga.”

För att spä på ryktena ytterligare skriver nu brittiska The Mirror att José Mourinho kan tänka sig att plocka in Juventus anfallare Mario Mandžukić som motpart i en eventuell Darmian-affär.

Återstår att se om ett sådant rykte tar fart.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier