Portugisiske mittfältaren i samtal med Real Betis

Flera av Sporting Lissabons spelare försöker att bryta sina kontrakt och lämna klubben – som har sparkat sin president Bruno de Carvalho  och är i allmän kris. En av de som aktivt försöker att hitta en ny klubbadress är den portugisiske landslagsmittfältaren William Carvalho, 26.

– Ja, vi förhandlar med William. Det är en tuff förhandling, för han är en väldigt bra fotbollsspelare, men vi hoppas kunna färdigställa en affär, säger Real Betis vicepresident Serra Ferrer, enligt ABC de Sevilla.

Flera spanska och portugisiska medier skriver nu att en övergång till Real Betis är nära för William Carvalho.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier