Spanjorerna sägs vilja rädda Ben Arfas karriär

Hatem Ben Arfa, 31, har säkert fallit i glömska hos många fotbollsintresserade människor där ute. Han har haft en svängig karriär i Lyon, Marseille, Newcastle, Hull, Nice och nu senast PSG. Förra säsongen spelade han inte en minut för huvudstadsklubben, och sedan ett par månader är det bekräftat att han lämnar PSG som bosman. Men var tar han vägen?

Det spanska storlaget Sevilla uppges vara intresserade av att ge Ben Arfa en ny chans att bevisa sig. Men enligt Mundo Deportivo råder det delade meningar inom klubben huruvida fransmannen vore en bra värvning.

Sportchefen Joaquin Caparros rapporteras vara sugen på att ta in den offensiva mittfältaren, men lagets nya tränare Pablo Machin är tveksam.

Fortsättning följer.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier