Två anfallare på Newcastles önskelista

Danmark åkte ur VM efter ett straffdrama mot Kroatien. En som utmärkte sig var målvakten Kasper Schmeichel, som mäktade med hela tre straffräddningar under matchen. Men anfallaren Nicolai Jørgensen hade ingen superturnering, det får man faktiskt lov att säga.

Men det hindrar inte Newcastle från att jaga den danske anfallaren. Redan i januarifönstret skickade engelsmännen ett bud värt 174 miljoner kronor till Feyenoord. Ett bud som skrattades bort. Nu verkar dock en övergång vara mer aktuell.

– Det är ett passande tillfälle för honom att lämna, har Feyenoords tränare Giovanni van Bronckhorst sagt enligt lokaltidningen Chronicle Live.

Newcastle ska även vara på jakt efter Nices anfallare Alassane Pléa. Fransmannen ska ha en prislapp på drygt 300 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier