”Premier League-klubb erbjuden Payet”

Dimitri Payet, 31, fick lämna Europa League-finalen i tårar och skadan gjorde även att han missade VM. Givetvis två hårda slag för Marseille-stjärnan.

Men med en imponerande säsong i ryggen kan Dimitri Payet nu vara på väg tillbaka till Premier League. The Guardian uppger att Payets representanter hört sig för med West Ham, för att se om de vore intresserade att köpa tillbaka fransmannen.

31-åringen lämnade under omtvistade former West Ham i januari 2017.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier