Klubben bekräftar bud från MFF

Det har ryktats om att Vladimir Rodić, 24, är aktuell för en återkomst till Malmö FF. För den danska tidningen Midtjyllands Avis bekräftar också Silkeborgs tränare Peter Sörensen att de har nobbat ett bud från Malmö FF.

Ytterspringaren själv hymlar inte med om att han åter vill över sundet.

– Om du kan välja på en klubb som eventuellt kommer att spela i Champions League eller i danska andraligan så är det ingen tvekan, säger Rodic, till Midtjyllands Avis, enligt Fotbollskanalen.se.

Silkeborg föll i våras i det danska nedflyttningskvalet och blev således nedflyttade till andraligan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier