Man City lånar ut amerikan

Manchester City kryllar av stjärnor. Men så finns det också de som är lite mindre namnkunniga. En av dem är Erik Palmer-Brown, 21.

Amerikanen har tillhört Manchester-klubben det senaste året men var under större delen av förra säsongen utlånad till belgiska KV Kortrijk. Nu står det klart att Palmer-Brown lånas ut på nytt, denna gång till holländska NAC Breda under hela nästa säsong.

Försvararen har representerat USA vid två tillfällen och gjorde sin debut för landslaget i slutet på maj 2018.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier