”Nobbar nya kontraktet – vill flytta”

För fyra år sedan återvände Wilfried Zaha, 25, till Crystal Palace efter en misslyckad tid i Manchester United. Tillbaka i London har ivorianen åter fått fart på karriären och större klubbar ryktas ha ögonen på honom.

Crystal Palace har erbjudit Wilfried Zaha en löneökning, men enligt The Sun har 25-åringen tackat nej till erbjudandet då han vill lämna klubben.

Tabloiden uppger att Tottenham, Everton och Borussia Dortmund visar intresse för Zaha. Jakten på yttern ska ledas av Tottenham, som dock kommer få slanta upp rejält vid ett köp. Prislappen på Zaha uppges nämligen ligga på över 800 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier