”Pogba redo att lämna United för Barça”

Paul Pogbas ovissa framtid var ett hett samtalsämne under våren, men under sommaren har det varit lugnare. Kanske har det berott på VM, kanske på någonting annat.

Men nu börjar det snackas kring Pogba igen.

Det är Don Balon, hänvisade till av Sky Sports, som skriver att Paul Pogba ska vara redo att lämna Manchester United för Barcelona.

Tidningen skriver att Pogba redan ska ha snackat med sin franske landslagskamrat Samuel Umtiti och sagt att han tror att ett bud på 88 miljoner pund (ca en miljard kronor) ska räcka för att ta honom till Katalonien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier