Romas sportchef om Forsberg: ”En intressant spelare”

Emil Forsberg har ryktats vara på flera olika storklubbars radar. En av dem är Roma. På en presskonferens svarade dock Romas sportchef Monchi ovisst på frågan om RB Leipzigs svenske ytter.

– Jag tittar på honom eftersom det är ett intressant spelare. Jag vet att Forsberg är bra, jag behöver inte se honom i dag (mot England) för att se det. Om du har läst Monchi-metoden vet du att jag inte gillar att ta spelare som gör ett bra världsmästerskap, säger Monchi enligt Gazzetta dello Sport.

– Han är en stark spelare, som många andra. Vi måste skilja de spelare som jag gillar från de som vi ska värva, annars måste vi göra en trupp på 100 spelare. Jag gillar Forsberg, men det betyder inte att vi i morgon går för att värva honom. Jag gillar Forsberg, men det betyder inte någonting.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier