Svenskproffset lämnar Eredivisie-klubben

I januari 2017 lämnade Erik Israelsson, 29, allsvenskan för att testa lyckan i nederländska Zwolle. Det har dock inte blivit någon succé i Eredivisie och förra säsongen fick Israelsson nöja sig med tolv ligaframträdanden.

Nu bekräftar mittfältaren att han är på jakt efter ny klubbadress.

– Jag och klubben är överens om att min framtid är någon annanstans, då det varken blev som de eller jag tänkte mig. Då är det lika bra att försöka hitta något annat, så att det blir bra för alla parter. Nu är jag här, har ett år kvar på mitt kontrakt, men vi tittar på en lösning. Jag kör dock på och tränar precis som alla andra och spelar matcher, så det är det jag förhåller mig till nu också, säger Erik Israelsson till Fotbollskanalen.se.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier