Vändningen – Chelsea kan sno Jorginho för att säkra Sarri

Jorginho, 26, har länge sagt vara på väg till Manchester City. Så sent som tidigare i veckan sades till exempel övergången från Napoli vara på väg att slutföras.

Men nu kan en vändning vara på väg att äga rum i sista stund.

Enligt Sportitalia, hänvisade till av FootballItalia, kan nämligen Chelsea vara intresserade av att sno Jorginho framför ögonen på den engelska konkurrenten.

Anledningen till det ska vara Maurizio Sarri. Napolis före detta tränare har hela sommaren förväntats ta över Chelsea. Men än så länge har det inte blivit av. Kontraktet som tränaren fortfarande har med Napoli ska nämligen vara ett hinder.

För att lösa Sarri från Napoli menar därför Sportitalia att Chelsea kan erbjuda en större transfersumma för Jorginho för att på så sätt inkludera Sarri i avtalet.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier