Barça-mittfältaren uppges klar för återkomst till Kina

Paulinho, 29, hade en framträdande roll på Brasiliens mittfält i VM i Ryssland och gjorde mål i matchen mot Serbien.

Nu fortsätter han ännu längre österut, rapporterar bland andra The Mirror. Enligt sajten bekräftar kinesiska Guangzhou Evergrande att Paulinho är klar för en återkomst till klubben. Enligt The Mirror handlar det om ett ettårigt låneavtal med en köpoption på 500 miljoner kronor.

Paulinho spelade för klubben mellan 2015 och 2017, men värvades förra året av Barcelona där han förra säsongen gjorde nio mål i den spanska ligan.

Efter Brasiliens förlust mot Belgien uttalade sig Paulinho om intresset från Kina:

– Jag kommer åka till Barcelona för att prata med mina representanter om detta. Jag har ett erbjudande från Kina och ett annat från en annan klubb, men det är inte säkert att jag kommer flytta. Vi måste prata om det, sa han enligt Goal.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier