”Har klarat läkarundersökningen – presenteras av Newcastle inom 24 timmar”

Då ser det äntligen ut som att Newcastle United lyckas få tillbaka Kenedy, efter vårens lån.

I går skrev vi hur Chelseas 22-årige brasse var på väg med tåget norrut för att gå på läkarundersökning. Nu skriver The Mirror att Kenedy har klarat undersökningen. Därmed ska han enligt tidningen presenteras inom 24 timmar.

Avtalet i fråga ska vara ett säsongs långt lån.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier