Uppgifter: Augustinsson på väg till Fulham

Ludwig Augustinsson, 24, kan vara på väg till Premier League. Det menar åtminstone Bleacher Report-journalisten Dean Jones. Enligt han är nykomlingen Fulham ”confident” om att kunna värva Augustinsson, liksom Aleksandar Mitrović och Jean Michaël Seri.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier