”Felipe Anderson presenteras inom 24 timmar”

Tidigare i dag presenterade West Ham sin värvning av Andrij Jarmolenko. Klubbens femte värvning för sommaren.

Men West Ham är inte redo att lämna marknaden för det.

Nästa spelare på ingång ska nämligen vara Felipe Anderson. Den 25-årige Lazio-yttern har ryktats till West Ham hela sommaren och nu ska övergången vara så gott som klar. Enligt Daily Mail har nämligen brassen nu fått sitt arbetstillstånd beviljat.

Tidningen skriver med det att Anderson förväntas presenteras av West Ham inom 24 timmar. Då för en ny klubbrekordsumma på cirka 470 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier