Officiellt: Arsenal värvar mittfältstalang

Det händer mycket kring Arsenal just nu.

Under gårdagen presenterades Lucas Torreira, 22 och i dag var det dags för nästa nyförvärv.

Och om Torreira-värvningen hade varit på gång ett tag, så kom värvningen av den franske mittfältstalangen Matteo Guendouzi, 19, som en blixt från klar himmel.

19-åringen har tidigare tillhört PSG:s akademi men gick till Ligue 2-klubben FC Lorient säsongen 2016-17. I fjol noterades den defensiva mittfältaren för 18 ligamatcher.

– Jag är väldigt stolt över att vara här. Arsenal har alltid varit laget närmast hjärtat och ett lag som jag alltid velat spela för, säger han till Arsenals hemsida.

Mittfältaren har skrivit på ett långtidskontrakt och enligt Sky Sports så får Arsenal betala runt 92 miljoner kronor för 19-åringen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier