”Barça jagar Hazard – är huvudmålet i sommar”

Eden Hazard, 27, har kopplats ihop med Real Madrid.

Och nu när Cristiano Ronaldo, 33, har lämnat för Juventus så… kommer uppgifter om Barcelona.

Ologiskt?

Ja visst.

Det är katalanska Sport som uppger att Hazard är ”Barças” huvudmål i sommar. Tidningen skriver att klubben lagt undan drygt en miljard kronor – som egentligen var tänkt till uteblivna värvningen av Antoine Griezmann, 27 – som nu kan användas för Hazard.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier