Marcelos känslosamma farväl till Ronaldo: ”Trodde aldrig…”

Cristiano Ronaldos flytt till Juventus har berört en hel fotbollsvärld.

Efter nio år i Real Madrid väljer superstjärnan att lämna Spanien och när övergången stod klar i tisdags hyllades portugisen av lagkamraterna i Real.

Nu skickar även Marcelo, 30, en hälsning.

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar vänsterbacken om ”dagen han aldrig trodde skulle komma”.

Men inget varar för evigt. Jag hoppas att du är lycklig på din nya resa. Jag har varit nästan tio år vid din sida. Tio år av glädje, bra fotboll, segrar, förluster och underbara ögonblick”, skriver Marcelo, och fortsätter:

Jag har lärt mig mycket av dig. Din hängivenhet är det sjukaste jag har sett hos en idrottare. Jag kommer sakna vårt snack innan matcherna där du gissade rätt på resultatet och lugnade oss inför finalerna med din erfarenhet och ditt stöd”.

Jag är stolt över att ha spelat med dig, inte för att du är den största spelaren i världen utan för personen du är. När jag slutar spela ska jag sitta i baren och ta en öl och berätta våra historier och visa alla våra bilder”.

Allt det bästa till dig och din familj!”.

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo… Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos 😂 Ja ja tamo junto de novo 😉❤️ #M12 🙌🏾

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier