Rapporter: Susos agent i samtal med Chelsea

Det rör sig i Chelsea just nu. Enligt uppgifter ska Antonio Conte ha fått sparken tidigare i dag, Maurizio Sarri på väg in och Jorginho med honom från Napoli.

Men den trion är inte det enda som berör Chelsea i ryktesvägar denna dag.

Det är Calcionews24 som skriver att Milans ytter Suso kan vara på väg till Chelsea. Sajten skriver att Susos agent ska ha åkt till London, för att prata om en av hans andra spelare i form av Davide Zappacosta, men då även landat i diskussioner om Suso.

Vidare skriver de att Sarri ska se Suso som perfekt i hans formation, att han under sin tid i Napoli begärt presidenten Aurelio De Laurentiis om att få in spanjoren till Napoli.

Nu menar Calcionews24 alltså att Suso kan förenas med Sarri i Chelsea i stället.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier