Uppgifter: Carvalho överens med Real Betis

Vi har tidigare skrivit om hur Real Betis varit i samtal med William Carvalho. Nu verkar det som att en flytt till Real Betis är nära. Det är spanska AS som skriver att Carvalho är överens med Real Betis.

Den portugisiske mittfältaren bröt sitt kontrakt med Sporting CP under våren och är med det kontraktslös. 26-åringen har länge setts som en framtida storspelare och jagats av flera klubbar, med Liverpool bland intressenter tidigare somrar.

Hans utveckling har dock stagnerat på senare år, vilket gjort att huvudkandidaterna nu har varit aningen mindre klubbar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier