Klart: Huddersfield värvar världsmästare

Erik Durm, 26, var en av skrällarna i den tyska landslagstrupp som vann VM-guld i Brasilien 2010. Ytterbacken, som har tillbringat hela sin seniorkarriär i Borussia Dortmund, har sedan den överraskande uttagningen haft svårt att slå sig in i klubblaget och han har ”bara” skramlat ihop 64 Bundesliga-matcher på fem säsonger.

Därför flyttar han nu till Premier League-laget Huddersfield.

– Det är inte varje dag som du kan värva en spelare av samma kvalité som Erik till din klubb. Han har varit väldigt otursförföljd av skador under det senaste året, men han tränade med Dortmund i slutet av förra säsongen och han klarade läkarundersökningen utan problem, säger Huddersfields tränare David Wagner till klubbens hemsida.

Avtalet sträcker sig över nästa säsong.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier