”Man United planerar jättebud på Harry Maguire”

Manchester Uniteds mittbacksjakt går vidare.

Nu skriver Daily Mail att klubben förbereder ett saftigt bud för att värva över den engelske succébacken Harry Maguire från Leicester.

Enligt tidningen är ”Red Devils” redo att offra motsvarande 582 miljoner kronor för 25-åringens signatur – det vill säga nästan tre gånger så mycket som ”The Foxes” betalade när de värvade mittbacken från Hull för runt 190 miljoner förra året.

Maguire har varit given i Gareth Southgates VM-elva i Ryssland och en av Englands stora utropstecken under mästerskapet.

Hans kontrakt med Leicester går ut 2022.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier