”Mittfältaren kan återvända till Real Madrid”

James Rodríguez, 27, befinner sig för närvarande på lån i Bayern München. Marca uppger dock att colombianen kan komma att återvända till Real Madrid redan i sommar.

Enligt uppgifterna överväger Real Madrid att plocka tillbaka mittfältaren, då den nya tränaren Julen Lopetegui är en stor beundrare av 27-åringen. Även Rodríguez själv ska ha öppnat för att återvända till La Liga-giganten.

Låneaffären med Bayern München löper ut först nästa sommar, och Bundesligaklubben har därefter en köpoption på James Rodríguez. Vid en återkomst till Real Madrid krävs det alltså att Real Madrid kommer överens med Bayern München.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier