”Mittfältaren kan återvända till Real Madrid”

James Rodríguez, 27, befinner sig för närvarande på lån i Bayern München. Marca uppger dock att colombianen kan komma att återvända till Real Madrid redan i sommar.

Enligt uppgifterna överväger Real Madrid att plocka tillbaka mittfältaren, då den nya tränaren Julen Lopetegui är en stor beundrare av 27-åringen. Även Rodríguez själv ska ha öppnat för att återvända till La Liga-giganten.

Låneaffären med Bayern München löper ut först nästa sommar, och Bundesligaklubben har därefter en köpoption på James Rodríguez. Vid en återkomst till Real Madrid krävs det alltså att Real Madrid kommer överens med Bayern München.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier