”Aldrig, aldrig, aldrig”

Neymar, Neymar, Neymar.

Silly season handlar just nu mycket om brassen och en eventuell övergång till Real Madrid.

Los Blancos gick själva ut med en dementi under fredagen, men trots det har ryktena fortsatt kring 26-åringen. Tidigare i dag rapporterade spanska AS att PSG nu ska vara villiga att ge Neymar en löneökning för att förbättra hans kontrakt.

Men dagens tidningsetta hos Marca levererar dock en intressant detalj.

På förstasidan går det att läsa: ”Never, Never, Never”, vilket är exakt de ord Florentino Perez använde sig av när han förnekade att Real Madrid skulle värva David Beckham 2003. Två månader senare var engelsmannen klar..

En dementi är inte alltid en dementi.. fortsättning följer!

Marcas etta 14 juli
Marcas etta 14 juli
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier