”Bytesaffär aktuell för Chelsea och Juventus”

Efter köpet av Cristiano Ronaldo, 33, verkar Juventus vara i behov av minst en större försäljning. Det har öppnat för en flytt för Gonzalo Higuain, 30.

Daily Mail skriver att Chelsea varit i samtal med Juventus gällande Higuain. För att få ner prislappen vill Chelsea dock inkludera Álvaro Morata, 25, i en deal där han flyttar till Juventus i utbyte mot Gonzalo Higuain.

Juventus tycks dock inte vara alltför intresserade av en bytesaffär. Istället ska ”den gamla damen” föredra en vanlig försäljning av Gonzalo Higuain – för att få in pengar efter jätteköpet av Ronaldo.

Gonzalo Higuain värderas till 620 miljoner kronor av Juve.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier