”PSG erbjuder Neymar superlön”

Även om Real Madrid i går gick ut med ett pressmeddelande där de nekar till ett intresse för Neymar, 26, tycks Paris SG vara beslutna om att behaga sin storstjärna.

För att Neymar inte ska försöka tvinga till sig en flytt från Paris uppges PSG nu vara villiga att ge brassen en löneökning. Enligt AS har PSG inlett samtal med Neymars representanter, för att förbättra hans kontrakt.

Paris SG ska nu vara villiga att göra Neymar ungefär lika bra betald som Lionel Messi – som är den som tjänar mest i världen. I dag lyfter Neymar en årslön på knappt 385 miljoner kronor men ett nytt kontrakt skulle innebära drygt 515 miljoner kronor årligen.

Ytterligare ett knep för att få Neymar att stanna har varit att anställa Bruno Mazziotti, lagläkare för Brasiliens landslag, som har en nära relation till Neymar efter stjärnans skadefrånvaro i våras.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier