Rodwell åter till Premier League?

Jack Rodwell sågs länge som en framtida landslagskapten för England. Han gick från Everton till ett storsatsande Manchester City 2012 men skador och tuff konkurrens har gjort att karriären kom av sig för mittfältaren.

Nu har Rodwell hunnit fylla 27 år och de senaste fyra åren han spenderat i Sunderland, som numera återfinns i League One. I juni i år kom klubben och Rodwell överens om att bryta kontraktet då 27-åirngen endast gjort två framträdanden den gångna säsongen.

Men nu verkar det komma en vändning för Rodwell. Premier League-klubben Watford ska nämligen vara intresserade av hans tjänster. En biljett tillbaka till Englands finrum kan alltså vänta för den forne mittfältstalangen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier